copyright: Martine Vonk | realisatie website: Dirk Koning
Consulten


Individueel

Vooraf maak ik je horoscoop aan de hand van je geboortetijd, -plaats en -datum. Daarna volgt hierover een  persoonlijk gesprek. Het duurt anderhalf uur. Het gesprek kan, indien gewenst, worden opgenomen.

Relatie
Dit is bestemd voor mensen die door horoscoopvergelijking naar verdieping in hun relatie (partner of kind) zoeken. Na de voorbereiding van jullie horoscopen vindt een gesprek van anderhalf uur plaats met beide partners.
In geval van een ouder-kindrelatie is het consult met een of beide ouders. De aanwezigheid van het kind is afhankelijk van leeftijd en omstandigheden.
Het gesprek van anderhalf uur kan, indien gewenst, worden opgenomen.

Gezin
Bij thematiek die het hele gezin aangaat is het mogelijk om via horoscoopanalyses van alle gezinsleden kwesties bespreekbaar te maken en daardoor positieve betekenis te geven voor alle gezinsleden. Gezinsconsulten vinden doorgaans op locatie plaats.
Kinderen en astrologie, onderwijs en astrologie
Jonge mensen hebben vragen….. over het leven, zichzelf, over de  samenhang van ervaringen in hun leven. Steeds meer jongeren geven blijk van een groot bewustzijn en hoge gevoeligheid. Astrologie is een wetenschap die betekenis kan geven aan vragen die ook jongeren bezighouden.
Voor groep acht van de basisschool en alle klassen van het middelbaar en hoger onderwijs worden workshops op maat gegeven. Deze zijn inspirerend, eigentijds, nieuwsgierig-makend en informatief.
Ze zijn een aanvulling op project- en introductieweken bij maatschappelijke, psychologische en religieuze thema’s.

Workshops en lezingen

“Ik ben een ram, een stier, een vis… en toch lijk ik niet op….. die dat ook is.” Wat maakt dat mensen zo verschillend en toch ook gelijk zijn? Hoe en waarom werkt astrologie?
Over dit thema worden regelmatig lezingen gehouden, ook op verzoek op locatie.
Een inspirerende voordracht voor familie, vrienden en of kennissen doe ik graag.
helend tekenen:
astrologie:
Een kind wordt op die dag en dat uur geboren waarop de hemelse stralen in wiskundige harmonie met zijn individuele karma zijn. (swami sri Yukteswar)
Cursussen

Basiscursus astrologie
Aan de hand van de horoscopen van de deelnemers laten we ons verwonderen over de schoonheid van de schepping en haar schepsels. Je leert waarom en hoe astrologie werkt, hoe het zit met dierenriemtekens, planeten, huizen en aspecten. Je raakt geïnspireerd en merkt dat astrologie bijdraagt aan erkenning en acceptatie van jezelf.
Een basiscursus bestaat uit tien, de vervolgcursussen uit acht lessen.
De cursussen worden zowel in Uden als andere plaatsen gegeven.

Creatief met astrologie
Hoe heerlijk is het om op een creatieve manier een verhelderende blik op je binnenwereld
te werpen? De bijzondere workshop “creatief met astrologie” vormt een combinatie
van tekenen, duiden van het tekenwerk en uitleg over de verbinding met je horoscoop. Je
zult ervaren dat datgene wat jij op papier zet, een afspiegeling is van de blauwdruk (de
geboortehoroscoop) waarmee jij geboren bent.

Meedoen aan deze workshop betekent: een boeiende ontdekkingsreis naar…. Jezelf