copyright: Martine Vonk | realisatie website: Dirk Koning
Consulten


Individueel


Voordat een consult wordt afgesproken, wil ik graag even telefonisch contact. Dan kunnen we afstemmen of mijn werkwijze overeenkomt met jouw vraag en verwachtingen.

Per mail geef je, uiterlijk 3 dagen voor de afspraak, je geboortegegevens door: plaats, tijd en datum. Daarbij kun je eventuele specifieke vragen aangeven. Na mijn voorbereiding volgt een persoonlijk gesprek van minimaal anderhalf uur. Behalve verheldering en verdieping van jouw levensthema's, worden indien nodig, ook handvatten aangereikt om hiermee om te gaan.Relatie

Dit consult is voor mensen die naar verdieping of verduidelijking van hun relatie zoeken. Dit gebeurt door het vergelijken van de individuele horoscopen en een combinatie daarvan: wat is het doel van de relatie, wat trekt aan, wat blokkeert, wat harmoniseert, wat is ieders persoonlijke doel.
Per mail geven jullie je geboortegegevens door. Als je een specifieke vraag hebt, dan kun je die hierbij vermelden.

Na mijn voorbereiding volgt een gesprek met beide partners van minimaal anderhalf uur. Vervolggesprekken om dieper op de relatiethema's in te gaan, zijn mogelijk. 
Een kind wordt op die dag en dat uur geboren waarop de hemelse stralen in wiskundige harmonie met zijn individuele karma zijn. (swami sri Yukteswar)
Cursussen

Basiscursus astrologie
Aan de hand van de horoscopen van de deelnemers laten we ons verwonderen over de schoonheid van de schepping en haar schepsels. Je leert waarom en hoe astrologie werkt, hoe het zit met dierenriemtekens, planeten, huizen en aspecten. Je raakt geïnspireerd en merkt dat astrologie bijdraagt aan erkenning en acceptatie van jezelf.
Een basiscursus bestaat uit tien, de vervolgcursussen uit acht lessen.

Creatief met astrologie
Hoe heerlijk is het om op een creatieve manier een verhelderende blik op je binnenwereld te werpen?
De bijzondere workshop “creatief met astrologie” vormt een combinatie
van tekenen, duiden van het tekenwerk en uitleg over de verbinding met je horoscoop. Je zult ervaren dat datgene wat jij op papier zet, een afspiegeling is van de blauwdruk (de geboortehoroscoop) waarmee jij geboren bent.
Creatief met astrologie: Werken met jouw blauwdruk.

Meedoen aan deze workshop betekent: een boeiende ontdekkingsreis naar…. Jezelf