Astrologie helpt om het leven te begrijpen.

Een horoscoop is een tweedimensionale weergave van de hemellichamen op een bepaalde tijd en gezien vanaf een bepaalde plaats. Het is de blauwdruk van de mens die op dat moment op die plaats is geboren. Die toont ons wie deze persoon is en welke weg hij wil gaan in dit leven.

Zichtbaar is, met welk doel deze Ziel naar de aarde is gekomen en hoe de levenservaringen hieraan dienstbaar zijn. De horoscoop geeft inzicht in trauma’s die geheeld willen worden en hoe schaduwkanten en weerstanden een rol spelen. Maar ook welke gaven, talenten en mogelijkheden ter beschikking staan.

Wat kan astrologie voor jou betekenen?

Er zijn momenten dat je behoefte hebt aan antwoorden op levensvragen.
Je wilt bijvoorbeeld meer helderheid over de bedoeling van je leven of je worstelt met een te maken keuze. Je relatie werkt niet zoals je gewild had. Of je bent burn-out geraakt.

Je voelt je onrustig of vervreemd, je hoort er niet bij. Je weet moeilijk betekenis te geven aan je leven.

Misschien vraag je je af waarom bepaalde dingen jou steeds overkomen of je merkt dat je hart en ziel niet betrokken zijn bij wat je doet. Of het lukt niet om te stoppen met patronen die je niet meer  dienen.  De opvoeding van je kinderen gaat niet zoals je wilde. Je baan bevalt niet meer en je weet niet
welke stappen je daarin kunt maken.  

De horoscoop kan je dan helpen inzicht te krijgen in jouw unieke levensproces-en thema’s.
Je leert zin te geven aan jouw gevoelens, ervaringen en reacties.
Je gaat zien hoe alles wat in je leven gebeurt  bij jou hoort en bijdraagt tot de bewustwording van wie jij bent.


Consulten zijn gebaseerd op de
evolutionaire astrologie. Afhankelijk van de vraag van de client maak ik daarnaast gebruik van psychologische en zwarte lichten astrologie. 
copyright: Martine Vonk | realisatie website: Dirk Koning